KUITULIINAT JA PAPERITUOTTEET HARJAVALLASTA tai KOtiin TOIMITETTUNA

Kysy lisää tuotteistamme

Muuttopalveluiden ohella Sataverkko tarjoaa myös kuituliinoja ja paperituotteita. Saat kauttamme kuituliinat ja lisäksi Moneks-merkkiset softliinat, jotka puhdistavat ilman nukkaa ja naarmuja. Valikoimaamme kuuluu myös mm. käsi- ja taitepyyhkeitä.

Toimitamme tuotteita Harjavallasta käsin koko Suomeen. Jos haluat laadukkaita tuotteita kotisi siivoukseen, tilaa meiltä kotiasi hoitavat ja hellivät kuituliinat ja paperituotteet.

Imukykyiset kuituliinat siivoukseen

Kuituliinat ovat imukykynsä ja kestävyytensä ansiosta erinomaisia siivoustuotteita. Testaa esimerkiksi Moneks-softliinaamme, joka puhdistaa ilman nukkaa ja naarmuja. Kestävä ja pestävä kuituliina on puhdas luonnontuote. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi ikkunoiden pesuun ja kuivaukseen.


Kuituliinat myydään pääasiallisesti 5 kg säkeissä. Kysy myös muita pakkauskokoja. 

Kysy lisää myös laadukkaista kuituliinoistamme! Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja autamme valitsemaan sopivat tuotteet tarpeisiisi.

Monipuoliset paperituotteet edullisesti

Kestävien kuituliinojen lisäksi voit ostaa meiltä monipuoliset paperituotteet. Varastossamme on vaihtuvia paperi- ja käsipyyhe-eriä. Kysy päivän tilanne ja tilaa omasi edulliseen hintaan! Saat kauttamme kätevästi mm. taitepyyhkeet, vetopyyhkeet ja korjaamorullat. Pakkauskoot vaihtelevat, joten kysy niistä tarkemmin.


Vaikka paperituotteemme ovat erittäin kohtuuhintaisia, ne ovat myös korkealaatuisia. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse, yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse, palvelemme mielellämme! Tee tilauksesi ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

Kysy lisää tai tee tilaus!

Toimitukset koko Suomeen – tilaa omasi!

Varastoistamme löytyy monipuolinen valikoima kuituliinoja ja paperituotteita kotitalouksien ja yritysten tarpeisiin. Kysy lisää toimituksistamme.
Lähetämme tuotteita Harjavallasta Poriin ja muualle Suomeen. Voimme hoitaa toimituksen myös esimerkiksi Matkahuollon kautta. Ota yhteyttä ja tilaa parhaat kuituliinat ja muut tuotteet käyttöösi!

Yhteydenottokuvake

Soita ja tilaa kestävät ja ekologiset kuituliinat kotisi siivoustarpeisiin! Toimitamme koko Suomen alueelle.

Ota yhteyttä