HELPOT JA NOPEAT KOTIMUUTOT PORISSA JA LÄHIALUEILLA

Kysy lisää kotimuutoista!

Kotitalouksien on toisinaan vaikea sovittaa muuttoprojektit muiden arjen rutiinien ja haasteiden keskelle. Älä stressaannu muutosta! Sataverkko hoitaa kotimuutot Porissa ja muualla Satakunnassa nopeasti ja kätevästi, sinun toiveidesi ja aikataulujesi mukaan.

Toimimme tarvittaessa myös maanlaajuisesti. Me hoidamme kaiken muuttovalmisteluista toteutukseen ja loppusiivoukseen niin vanhassa kuin uudessakin kodissa.

Täyden palvelun muuttotalo pakkaa, muuttaa ja siivoaa

Tarjoamme kaikki muuttopalvelut tavaroiden pakkauksesta muuttosiivouksiin. Mitä ikinä tarvitsetkaan onnistuneeseen muuttoon, me tarjoamme sen.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

 • Kaikenlaiset kotimuutot kodin koosta riippumatta

 • Pakkauspalvelut

 • Pakkausmateriaalien myynti

 • Muuttolaatikoiden lainaus/vuokraus

 • Apumiehet muuttoon

 • Asennuspalvelut (huonekalut, lamput jne.)

 • Loppu- ja muuttosiivoukset

 • Välivarastoinnit (esim. vesivahinkotapauksissa)

 • Varastovuokraus

 • Kierrätyspalvelut, vaihtolavat ja huutokauppapalvelut

 • Pienet remontit.

Mikäli hoidamme muuton kokonaisuudessaan, muuttolaatikot kuuluvat palvelupaketin hintaan. Jos et tarvitse apua tavaroiden siirtoon, voit vuokrata meiltä muuttolaatikot korvausta vastaan.

Tutustu myös yritysmuuttoihin

Täytämme tarpeesi varastotilasta muuttolaatikoihin

Tavaroiden siirron ohella täytämme monet muutkin muuttajien tarpeet. Tarjoamme mm. tarpeellisen varastointipalvelun niille, jotka muuttavat tilavasta kodista pienempään. Voit vuokrata meiltä myös väliaikaista varastointitilaa esimerkiksi vesivahinkotilanteessa. Tarjoamme erikokoisia tiloja muutamasta neliömetristä alkaen sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen varastointiin.


Hoidamme ammattitaidolla loppusiivoukset muuttokohteissa, ja tarvittaessa toteutamme myös pienet remonttityöt sekä kotien sisä- että ulkotiloissa. Asennamme pyynnöstä esimerkiksi uuteen kotiisi lamput ja kokoamme huonekalut. Voit jättää muuttoprosessin kokonaisuudessaan meidän käsiimme.

Pyydä hinta-arvio muutollesi

Onko edessä suuren kodin muutto? Jos urakka on suuri, voit pyytää meidät paikan päälle kotiisi tekemään hinta-arvion muutosta. Teemme tarjouksen muuton hinnasta ja kerromme tarkemmin palveluistamme.


Voit pyytää lisätietoja ja hintatietoja myös sähköpostilla, yhteydenottolomakkeella ja puhelimitse. Pyrimme vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin pikaisella aikataululla.


Sataverkko toteuttaa kotimuutot luotettavasti 20 vuoden kokemuksella Porin seudulla ja muualla Satakunnassa. Tarvittaessa palvelemme myös muuttajia, joiden muutto suuntautuu muualle Suomeen.

Yhteydenottokuvake

Unohda muuttoon valmistautuminen, me hoidamme kaiken puolestasi. Ota yhteyttä muuttopalveluumme!

Ota yhteyttä